Beoordelingen van Las Tapas Leeuwarden

Recente recensies van Las Tapas Leeuwarden

5 sterren na 63 reviews

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere tapas! En ook super dat we even werden gebeld dat het eten wat later kwam door drukte. En daardoor kregen we gratis 2 blikjes 7UP. Goede service!

Reactie van Las Tapas:Beste Bart, hartelijk dank voor deze mooie review. 5 sterren! Super! Graag tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, stond op tijd klaar om af te halen. Prima alles

Reactie van Las Tapas:Goed om te horen, bedankt voor de review. 5 sterren! Dankjewel!

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk voor herhaling vatbaar

Reactie van Las Tapas:Dankjewel Annet voor je beoordeling. Graag tot een volgende keer. Misschien bij ons in het restaurant? Nu de horeca eindelijk open mag...

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en voor herhaling vatbaar :)

Reactie van Las Tapas:Wauw 5 sterren, dankjewel. Graag tot een volgende keer.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de Tapasbox Vlees besteld. Deze was erg lekker en voldoende voor twee mensen. Werd goed verpakt en nog lekker warm bezorgd. Wat we ook heel erg konden waarderen is dat we netjes gebeld werden om door te geven dat de bezorging vanwege keukenproblemen iets later zou worden (achteraf bleek dit ook reuze mee te vallen, slechts een kwartiertje later). Zeker een aanrader!

Reactie van Las Tapas:Bedankt voor jullie reactie en voor jullie begrip dat we wat later waren. Wij zijn blij om te horen dat het eten heeft gesmaakt.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben gesmuld! Wat een klein feestje was dit!

Reactie van Las Tapas:Wat fijn om te horen, bedankt voor je leuke reactie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten met een goede prijs kwaliteit verhouding. Bezorging was er op de afgesproken tijd!

Reactie van Las Tapas:Bedankt voor je positieve review!

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tapas waren niet echt warm. Ik denk dat het ook niet mogelijk is met deze verpakkingen. Als ik dat van tevoren had geweten had ik oven voorverwarmd. De smaken waren prima!!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. Jammer dat er plastic schalen gebruikt worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een zeer royale en uitermate smakelijk gerecht. Het werd keurig op tijd bezorgd

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel smakelijk! We worden zeker vaste klanten. De bezorging was ook op de afgesproken tijd. Kortom alles naar wens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hapjes! Qua hoeveelheid prima en gevarieerd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tapas was weer heerlijk. We hebben de laatste periode vaker besteld... de schotels zijn dan iedere keer hetzelfde qua inhoud. Mijn tip: om per maand de samenstelling van de gerechten te veranderen in de boxes.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, divers en op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

op tijd af kunnen halen heerlijke tapas geen saus nodig :) goede prijs voor herhaling vatbaar

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker! Het eten zou om 18:15 gebracht worden, maar kwam rond 18:40. Ik denk dat het eten hierdoor wat afgekoeld was.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een uur te laat, na bellen, maar werd dit werd ruimschoots gecompenseerd!!! Menu was bijzonder smaakvol. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden een tapasbox gecombineerd besteld, maar een tapasbox vega ontvangen. Ook vonden we eierschaal en een haar in het eten.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke tapas, prima op tijd gebracht, alles goed verpakt, warm, ruim voldoende. We hebben gesmuld!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Combi box met 3 extra gerechtjes besteld, dit was meer dan genoeg voor 2 personen. Eten was heerlijk! Pide chorizo is enorme aanrader!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Keurig verzorgd en vers. Werd wat later dan afgesproken bezorgd maar is keurig opgelost! Zeker een aanrader.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, altijd snel bezorgd. Helemaal top!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top eten en snelle levering

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zat in een bak met tussenschotjes, maar vermoedelijk heeft de bak tijdens de bezorging op zijn zijkant gelegen. Al het eten zat in één kant van de bank, waardoor een deel eruit viel bij het openen en alle gerechten waren gehusseld tot één grote brei. Erg jammer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en fijn dat er ook een box geheel vegan kon worden geleverd.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service. Lekkere tapas en meer dan genoeg. Lekker van gesmult!!! Voor herhaling vatbaar!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was iets mis gegaan met de bestelling via thuis bezorgd. Alsnog last minute besteld bij las tapas zelf en dit werd snel bezorgd. Heel lekker gegeten, zeker een aanrader!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk.dikke 10

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en op tijd en vriendelijke bezorgd.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees- en vis tapas heerlijk gekruid, maar de vegabox was wat flauw. Verder lauw bezord.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toen het eten kwam was het lauw en niet echt lekker om te op te eten. Ik heb al eerder een mailtje gestuurd waarin ik de suggestie deed om het in aluminiumfolie te wikkelen, dan blijft het warmer. De gerechten zelf waren qua diversiteit en soort goed. Ik had het alleen graag warm gewild. Dit stimuleert om vaker te bestellen

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg vriendelijk personeel en de tapas zijn van zeer goede kwaliteit

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vlotte reactie en service. Locatie matig bereikbaar met auto.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super heerlijke gerechten. Dus voor herhaling vatbaar en een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten duurde vrij lang datkan gebeuren. Maar dan komt het ook nog koud binnen dat is jammer omdat het ook al 2 uren wachten was

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Netjes op tijd en warm bezorgd. Brood met aioli viel wat tegen maar voor de rest dikke aanrader. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten van Las Tapas, normaal gaan we er zitten.. dit keer besteld en het was weer HEEERLIJK!!!!!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! En prima bezorging. Beste tapas restaurant in Leeuwarden!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een nette en vriendelijke bezorging.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader! Heerlijk gegeten..

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en stipt op tijd! 😊

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn in alle opzichten tevreden.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hapjes, goed verpakt. Ook fijn dat we op de hoogte werden gehouden betreffende de bezorgtijd.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg blij. Goed eten mooi gepresenteerd. Feestje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt een aanrader om hier wat lekkers te bestellen, we hebben genoten van de gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt weer super lekker! Zo genoten van de heerlijke hapjes. Je proeft echt dat het goede, verse kwaliteit is! Voor herhaling vatbaar!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en heerlijk gegeten!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ruime keuze aan verschillende boxen. Voor ieder wat wils. Top service!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed, de Beste Tapas restaurant van Friesland!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon Top !!